Ģimenes profils



Vārds: Lelde
Uzvārds: Redzams tikai VIP lietotājiem!

Vieta

Pilsēta/Rajons: Rīga
Vieta precīzāk: Teika

Darba laiks un atalgojums:

Cik dienas nedēļā: 4 dienas
Cik stundas dienā: 6 h
Maksa par stundu: 3 Eur

Apraksts

Ģimenes apraksts:
Pauliņam 2018. gada janvārī apritēs 10 mēneši un mamma ir nolēmusi atgriezties darbā februāra sākumā. Tētis jau strādā pilnas slodzes darbu. Meklējam mīļu un rūpīgu auklīti, kas par Paulu parūpētos vecāku prombūtnes laikā. Vecāku darba laiks būs diezgan elastīgs un šad tad iespējama arī strādāšana no mājām, agrāka un/vai vēlāka darba dienas uzsākšana/pabeigšana. Tas nozīmē, ka arī ar auklīti varam vienoties par viņai izdevīgāko darbalaiku - tā var būt gan pilna darba diena, gan pusslodze, gan miksēts darbalaiks.

Aukles pienākumi (tipiskas dienas apraksts):
Paula aprūpe (uz podiņa iet vēl neprotam, tāpēc jāprot nomainīt autiņbikses), barošana (ēdienreizes maksimāli iespēju robežās mamma jau būs sagatavojusi, auklītei atliktu tikai uzsildīt), pastaigas ārā ar ratiem, diendusu organizēšana, kopīga spēlēšanās.

Piedāvājums auklei:
Vēlamies atrast kādu, ko uztvertu kā ģimenes cilvēku, un ar kuru Paulam veidotos labs kontakts, lai vecākiem prombūtnē ir mierīgs prāts. Auklīte varētu brīvi justies kā mājās, ēst visu, kas pieejams ledusskapī, u.tml.

Mājas apraksts:
Dzīvojam divistabu dzīvoklī pirmajā stāvā (puspagrabs). Viena istaba (guļamistaba) izolēta, otra caurstaigājama. Virtuve atsevišķi no istabām un sanitārais mezgls apvienots.

Papildus informācija

Dzimtā valoda:
Vai ģimenē kāds smēķē?
Vai mājās ir mājdzīvnieki?
Vai auklei nepieciešams pirmās palīdzības sertifikāts?
Vai auklei nepieciešama autovadītāja apliecība?
Vai auklei būs jāgatavo ēst?
Vai auklei būs jāuzkopj māja?

Kontakti

Kontakti redzami tikai VIP lietotājiem!

Pēdējo reizi manīts: 2017-12-31
Status: Paldies, esmu atradis/-usi aukli.