Ģimenes profils



Vārds: Krista
Uzvārds: Redzams tikai VIP lietotājiem!

Vieta

Pilsēta/Rajons: Rīga
Vieta precīzāk: Pretī vecajai sporta pilij. (Vidzemes tirgus)

Darba laiks un atalgojums:

Cik dienas nedēļā: 4 dienas
Cik stundas dienā: 4 h

Apraksts

Ģimenes apraksts:
Tēvs ir pabeidzis Zviedru augstskolu un pašreiz strādā ģimenes uzņēmumā. Mamma ir pabeigusi modes dizainu un pašreiz nestrādā. Esam ļoti brīvi, ļaujam bērnam izzināt pasauli un eksperimentēt. Esam pret dažām lietām stingri, bet bez fanātisma. Mūsu dēlam, Benjāmiņam, ir 1,6 gadi. Tētis strādā katru dienu, mamma līdz šim visu laiku bija ar mazuli, bet tagad ir iesākusi strādāt pie sava projekta.
Vēlamies atrast kādu,kas pieskatīs mūsu mazuli pāris dienas nedēļa pa pāris stundām. Varam arī mēģināt pieskaņoties auklītes laikiem. Meklējam kādu sākot ar septembri.

Aukles pienākumi (tipiskas dienas apraksts):
Iziet ārā vai palasīt grāmatas (tas dēlam ļoti, ļoti patīk) Puika ir ļoti darbīgs un visu laiku grib izzināt visu jauno. Vajadzētu arī pabarot mazuli vai nolikt gulēt pusdienlaiku. Dēls ir diezgan mierīgs, bet nu jau sāk izrādīt savu raksturu.

Piedāvājums auklei:
Meklējam kādu krievu valodā runājošu, jo gribam dot bērnam otru valodu. Par laikiem esam ļoti elastīgi, šad tad varam arī piesaistīt bērna vecmammu.

Mājas apraksts:
Mēs dzīvojam 7. stāvā (mākslinieku studijā) bez lifta, kas dažreiz ir diezgan nepatīkami, kad jānes augšā bērns un daudz mantas, bet neliels sports visiem nāk par labu.

Papildus informācija

Dzimtā valoda:
Vai ģimenē kāds smēķē?
Vai mājās ir mājdzīvnieki?
Vai auklei nepieciešams pirmās palīdzības sertifikāts?
Vai auklei nepieciešama autovadītāja apliecība?
Vai auklei būs jāgatavo ēst?
Vai auklei būs jāuzkopj māja?

Kontakti

Kontakti redzami tikai VIP lietotājiem!

Pēdējo reizi manīts: 2017-09-05
Status: Paldies, esmu atradis/-usi aukli.