Ģimenes profils



Vārds: Sanita
Uzvārds: Redzams tikai VIP lietotājiem!

Vieta

Pilsēta/Rajons: Rīga
Vieta precīzāk: Centrs

Darba laiks un atalgojums:

Cik dienas nedēļā: 3 dienas
Cik stundas dienā: 3 h

Apraksts

Ģimenes apraksts:
Labdien, auklītes un bērnu mīļotājas. Šobrīd meklēju savai meitiņai Margo mīļu auklīti.
Margo ir 5 gadus jauna un, kā jau bērnam šajā vecumā viņai patīk iepazīt pasauli - visu zināmo un vēl nezināmo, tādēļ meklēju kādu, kurš labprāt to darītu kopā ar viņu. Kādu, kura ir iecietīga, uzmanīga un atbildīga un būtiskākais mīl bērnus.Cilvēku ,kuram patīk runāt un atbildēt uz bērna jautājumiem, arī nezinot uz tiem atbildes. Kādu kam patīk lasīt bērnam, vai doties jaukā pastaigā, uzklausīt un parunāties.

Margo patīk zīmēt, dažkaŗt gleznot ar krāsām, viņa mīl zivis un visu, kas saistīts ar zemūdens pasauli.Šobrīd akutālas mums ir arī lelles + īsto tērpu piemeklēšana ikvienai no tām. Dažkārt viņa mīl padziedāt un padejot arī grāmatu lasīšana un vēlāk atstāstīšana mums ir dienas kārtībā. Margo dažkārtt patīk piedalīties ēst gatavošanā un ja ir luste arī trauku mazgāšanā. Viņai ir brīži, kad gribas paspītēties un pakaulēties par lietām un nelietām, bet kuram tad no mums tādi brīzi negadās :)



Aukles pienākumi (tipiskas dienas apraksts):
Margo šobrīd apmklē bērnudārzu (mēs saucam par skoliņu), tādēļ mums ir nepieciešams kāds, kas varētu vismaz 3x nedēļa (3-4h) Margo no skoliņas izņemt (ap plskt.17:00, 17:30), nogādāt mājās un ar viņu pavadīt laiku līdz mammai beidzas darba diena. Iespējams arī dienas, kad ir nepieciešams uzkavēties ilgāk un pat izlasīt kādu vakara pasaku, bet par to mēs varam vienoties jau atsevišķi.

Mēs dzīvojam centra rajonā, bet Margo skola ir Teikā, tādēļ jarēķinās, ka jums būs jāpavada laiks ceļā no skolas līdz mājām (mēs parasti braucam ar 1.tramvaju), bet arī šo mēs varam precizēt, ja Tev ir interese attiecībā uz šo piedāvājumu.

Papildus informācija

Dzimtā valoda:
Vai ģimenē kāds smēķē?
Vai mājās ir mājdzīvnieki?
Vai auklei nepieciešams pirmās palīdzības sertifikāts?
Vai auklei nepieciešama autovadītāja apliecība?
Vai auklei būs jāgatavo ēst?
Vai auklei būs jāuzkopj māja?

Kontakti

Kontakti redzami tikai VIP lietotājiem!

Pēdējo reizi manīts: 2021-09-12
Status: Paldies, esmu atradis/-usi aukli.