Ģimenes profils



Vārds: Marina
Uzvārds: Redzams tikai VIP lietotājiem!

Vieta

Pilsēta/Rajons: Rīga
Vieta precīzāk: Ziepniekkalns

Darba laiks un atalgojums:

Cik dienas nedēļā: 4 dienas
Cik stundas dienā: 8 h
Maksa par stundu: 2 Eur

Apraksts

Ģimenes apraksts:
Esam maza, draudzīga ģimenīte, kurā aug zinātkārs dēlēns un tikpat zinātkārs kaķis. Mareks šobrīd ir vienu gadu vecs, tāpēc vēl ir par mazu, lai sāku savas bērnudārza gaitas. Mareks ir ļoti komunikabls, aktīvs un ātri pierod pie jauniem cilvēkiem un situācijām. Viņam patīk rotaļājas un ļoti patīk lasīt grāmatas.

Aukles pienākumi (tipiskas dienas apraksts):
Mamma šobrīd nestrādā, bet nepieciešams laiks maģistra darba rakstīšanai (gan mājās, gan ārpus mājas) un citiem ikdienas sīkumiem, kad nevar pietiekami daudz laika veltīt bērnam. Tava palīdzība būtu nepieciešama apmēram 4 reizes nedēļā (pirmdien, otrdien, ceturtdien, piektdien) un brīžos, kad mamma ar tēti vēlēsies doties uz kādu pasākumu. Mūsu ģimenē jau ir izstrādājies bērna dienas grafiks, tāpēc mums svarīgi, lai Tu varētu tam pielāgoties. Tava darba diena sāktos ap plkst. 10/11 rītā, kad Mareks jau ir pamodies, paēdis brokastis un gatavs jaunai dienai. Mums svarīgi, lai Tu katru dienu varētu iziet ar puiku pastaigā (vismaz 1h), pabarotu, nolikt gulēt pusdienlaiku, rotaļātos, aprūpētu, kā arī varētu parūpēties par mazuļa drošību un labsajūtu. Tava darba diena beigtos ap plkst. 18/19, kad būsim atbrīvojušies no saviem darbiem.
Mums ir ļoti svarīgi, lai Tu esi godīga, ar cieņu izturētos gan pret mums, gan mūsu māju, daudz runātu ar bērnu un būtu iecietīga pret viņa vēlmēm izzināt pasauli.


Piedāvājums auklei:
Šobrīd varam būt elastīgi attiecībā uz Tavu darba grafiku un piemēroties vajadzībām pēc kādas brīvas dienas, īsākām/garākām stundām utml. (viss ir pārrunājams pirms nākošas darba dienas/nedēļas). Mums ir ļoti svarīgi, lai Tu kļūtu par mūsu bērna labāko draugu ar kuru viņš un mēs varam justies droši, tad iespējams mūsu sadarbība turpināsies ilgu laiku. Papildus Tev pienāksies atvaļinājums (laikā, kad mums būs atvaļinājums), ja nepieciešams transporta izdevumu segšana.

Mājas apraksts:
Dzīvojam daudzdzīvokļu mājas 8 stāvā (ir lifts), trīsistabu dzīvoklī. Pie mājas ir labi uzturēta apkārtne, bērnu rotaļu laukums, smilšu kaste, zaļā zona, mežs, netālu sabiedriskais transports.

Komentāri:
Šobrīd mums vēl ir auklīte, bet vēlams, lai Tu ar mums iepazītos tuvāko mēnešu laikā un mēs pēc iespējas ātrāk varētu veidot savu sadarbību.
Ja mūsu sadarbība būs veiksmīga, tad iespējams tā turpināsies vismaz 2 gadus.
Esam kategoriski pret smēķēšanu, īpaši bērna pieskatīšanas laikā!


Papildus informācija

Dzimtā valoda:
Vai ģimenē kāds smēķē?
Vai mājās ir mājdzīvnieki?
Vai auklei nepieciešams pirmās palīdzības sertifikāts?
Vai auklei nepieciešama autovadītāja apliecība?
Vai auklei būs jāgatavo ēst?
Vai auklei būs jāuzkopj māja?

Kontakti

Kontakti redzami tikai VIP lietotājiem!

Pēdējo reizi manīts: 2015-02-27
Status: Paldies, esmu atradis/-usi aukli.