Ģimenes profils

Vārds: Santa
Uzvārds: Redzams tikai VIP lietotājiem!

Vieta

Pilsēta/Rajons: Rīga
Vieta precīzāk: Āgenskalns

Darba laiks un atalgojums:


Apraksts

Ģimenes apraksts:
Mamma juriste, tētis reklāmists, meitiņa 1g 9m, tikko ir uzsākusi bērnudārza gaitas privātajā montessori pedagoģijas dārziņā, taču, kā jau tas notiek ar daudziem bērniņiem adaptācijas periodā - daudz slimo - iesnas, klepus, slikta pašsajūta, neskatoties uz to, ka bērnudārzā patīk, jo citas nepatikas pazīmes neuzrāda. Meitiņa ļoti, ļoti mīļa, bet pieprasa daudz nedalītas uzmanības atbilstoši savam vecumam.

Aukles pienākumi (tipiskas dienas apraksts):
MEKLĒJAM SOS AUKLI SLIMOŠANAS GADĪJUMIEM (izņemot, ja ir ļoti slikti un augsta temperatūra, kad rūpes uzņemsimies paši), bet vairāk, kad ir klepus, puņķi un īsti labi dārziņā nebūtu iet. Ideālā gadījumā gribētu, lai aukle nāk pie mums uz mājām, bet varam arī pievest klāt atkarībā no dzīvesvietas. Auklei jābūt ar pieredzi darbā ar maziem bērniem, īpaši apslimšanas gadījumos - jāmāk iedot sīrupiņš, tabletīte vai tējiņa, ja mamma tā būs noteikusi. Ēst pārsvarā būšu uztaisījusi pati, bet būtu ideāli, ja arī aukle varētu uztaisīt kaut vai biezpiena plācenīšus :) Meitiņai jāpiedāvā nodarbes, jāiziet ārā, ja veselība ļauj, jānoliek gulēt, jāiedod ēst, dzert. Atlīdzība runājama.

Mājas apraksts:
Dzīvojam renovētā koka mājā Āgenskalnā Eduarda Smiļģa ielā blakus Uzvaras parkam mansarda un studija tipa dzīvoklī ar 3 istabām. Mājās ir sllts, iekārtots viss atbilstoši bērna vajadzībām un vecumam. Kārtīgs, tīrs un skaists. Māja ir ar iekšpagalmu un durvju kodu.

Papildus informācija

Dzimtā valoda:
Vai ģimenē kāds smēķē?
Vai mājās ir mājdzīvnieki?
Vai auklei nepieciešams pirmās palīdzības sertifikāts?
Vai auklei nepieciešama autovadītāja apliecība?
Vai auklei būs jāgatavo ēst?
Vai auklei būs jāuzkopj māja?

Kontakti

Kontakti redzami tikai VIP lietotājiem!

Pēdējo reizi manīts: 2014-10-06
Status: Paldies, esmu atradis/-usi aukli.