Ģimenes profils

Vārds: Baiba
Uzvārds: Redzams tikai VIP lietotājiem!

Vieta

Pilsēta/Rajons: Rīga
Vieta precīzāk: Torņakalns

Darba laiks un atalgojums:

Cik dienas nedēļā: 5 dienas
Cik stundas dienā: 6 h
Maksa par stundu: 2 Eur

Apraksts

Ģimenes apraksts:
Konservatīvisms nav mūsu pirmais vārds, nēdz arī otrais. Esam jautra, omulīga, saprotoša un feina ģimenīte. Humors mums palīdz elastīgi tikt galā ar jebkurām dzīves situācijām. Pirms gada un diviem mēnešiem mūsu īpašumā nonāca nenovērtējams dārgums-mūsu mazulis :)


Aukles pienākumi (tipiskas dienas apraksts):
Galvenais aukles pienākums būs rūpēties par mazās peciņas labklājību un drošību. Ja paliek skumīgi bez mammītes un tēta, vienmēr palīdz mūzika un danci-danci. Dienas apraksts varētu izskatīties šādi: piepildat puncīti, dodaties lēnā, garā un jaukā pastaigā. Pēc pastaigas laiks maltītei, pēc tam rotaļas-bilžu grāmatas, paslēpes, kluči, piramīdas, bumbas vai citas rotaļas pēc auklītes iniciatīvas. Kāda uzkodiņa launadziņā un sagaidām mammīti :)

Mājas apraksts:
Mūsu ģimenīte dzīvo mazā, mājīgā un labiekārtotā divistabu dzīvoklītī. Drošs pagalms, jauki, atsaucīgi un laipni kaimiņi. Pie mājas atrodas jauks un filigrāns veikaliņš. Netālu no mājas atrodas parciņš ar bērnu rotaļu laukumu.

Komentāri:
Mīļo auklīt, mēs gaidām Tevi ciemos ar 15.septembri. Pauliņa ir ļoti mīlīga, smaidīga un patstāvīga peciņa. Mēs gaidām mīļu auklīti, kas kopā ar Pauliņu baudīs gaisa peldes un rotaļāsies:)

Papildus informācija

Dzimtā valoda:
Vai ģimenē kāds smēķē?
Vai mājās ir mājdzīvnieki?
Vai auklei nepieciešams pirmās palīdzības sertifikāts?
Vai auklei nepieciešama autovadītāja apliecība?
Vai auklei būs jāgatavo ēst?
Vai auklei būs jāuzkopj māja?

Kontakti

Kontakti redzami tikai VIP lietotājiem!

Pēdējo reizi manīts: 2014-09-10
Status: Paldies, esmu atradis/-usi aukli.