Ģimenes profils

Vārds: Elīna
Uzvārds: Redzams tikai VIP lietotājiem!

Vieta

Pilsēta/Rajons: Rīga
Vieta precīzāk: Ziepniekkalns, Valdeķu iela

Darba laiks un atalgojums:

Cik dienas nedēļā: 3 dienas
Cik stundas dienā: 10 h
Maksa par stundu: 2.13 Eur

Apraksts

Ģimenes apraksts:
Esam 4 cilvēki ģimenē - tētis, mamma un divas meitiņas (3 g. un 1 gads). Tuvāku info par mūsu bērniņu pa telefonu un/vai tikšanās laikā.
Pašlaik mūsu vecākais bērns ikdienā iet uz bērnu dārzu, bet jaunākais kopā ar mammu dzīvojas pa māju. Sākotnēji kamēr bērniņš pierod pie aukles un pārmaiņām kopumā, mamma strādās pusslodzi, bet tas neietekmēs darba samaksu auklei. Vēlāk - pilnu slodzi.

Aukles pienākumi (tipiskas dienas apraksts):
Gatavot ēst un barot mazo; spēlēties KOPĀ ar mazo; vest ārā pastaigās un spēlēs; iespējams vēlāk vest uz bērnu skoliņu 2 x nedēļā, nolikt gulēt. Pats galvenais, lai bērni justos brīvi, relaksēti, ar viņiem spēlētos un nodarbotos tā, lai viņi dabiski attīstītos.
Var būt gadījumi, kad lūdzam auklīti pieskatīt mazo ari viņu slimošanas laikā, jo abi ar bērnu tēti esam uzsākuši darba gaitas jaunās darba vietās. Mazie slimo diezgan bieži, tāpēc šis moments mums ir ļoti svarīgs. Lai auklītei būtu pieredze arī ar slimu bērniņu kopšanu, lai nebaidās no tā, ka mazais spirinās, ja velk laukā punķus, ja niķojās, kad jādzer ūdens vai zālītes. Tā visa ir dzīves realitāte. Kas jādara, jādara.
Neatbalstam TV skatīšanos vai sēdēšanu internetā bērnu auklēšanas laikā.

Piedāvājums auklei:
Par tiem varam runāt tikšanās laikā.

Mājas apraksts:
Vēlētos, lai vismaz pirmos mēnešus aukle varētu būt pie mums Ziepienkkalnā. Dzīvojam 2 istabu dzīvoklī (9.stāvs). Ir lifts, kurā var iebraukt ar dvīņu ratiem, ragavām. Pie mājas ir vairāki bērnu laukumi, parks ar bērnu spēļu laukumu.

Komentāri:
Protams, cena ir runājama, jo galvenais vēlos atrast ļoti foršu aukli saviem mazajiem mīļumiem. Ļoti gribētu atrast un sadarboties ar auklīti, kura(š) ir harmoniska un līdzsvarota. Ar labām atmiņām par savām bērnu dienu spēlēm, grāmatām, patikšanām un nodarbēm, kuras nodot tālāk mūsu bērniem. Kura spējīga arī dusmu vai satraukuma brīžos mobilizēties un saglabāt mieru un labu attieksmi pret bērnu. Vienu vārdu sakot būtu jauki satikt cilvēku, kam ikdienas darbs ar bērniem ir sirds aicinājums.

Papildus informācija

Dzimtā valoda:
Vai ģimenē kāds smēķē?
Vai mājās ir mājdzīvnieki?
Vai auklei nepieciešams pirmās palīdzības sertifikāts?
Vai auklei nepieciešama autovadītāja apliecība?
Vai auklei būs jāgatavo ēst?
Vai auklei būs jāuzkopj māja?

Kontakti

Kontakti redzami tikai VIP lietotājiem!

Pēdējo reizi manīts: 2014-04-14
Status: Paldies, esmu atradis/-usi aukli.