Aukles profils



Vārds: Elīna
Uzvārds: Redzams tikai VIP lietotājiem!
Dzimums: Sieviete
Vecums: 32
Dzimtā valoda:

Vieta

Pilsēta/Rajons: Rīga
Vieta precīzāk: dzīvoju Teikā, taču auklēšanai der arī tuvākā apkārtne (Jugla, Grīziņkalns, Brasa, Purvciems, Centrs uc)

Atalgojums

Vēlamā maksa par stundu: 2.7 Eur

Apraksts

Par sevi:
Pašai bērnu nav, taču ļoti patīk pavadīt laiku kopā ar tiem. Esmu sirsnīga, draudzīga, mīlu kārtību un ja tāda nav - patīk parūpēties par to, lai tāda būtu. Attiecībā pret bērniem, protu nošķirt, kad man ir jābūt pieaugušajam un kad varu atļauties būt vienkārši rotaļu biedrs. Esmu ar augstu atbildības sajūtu un es nemēdzu kavēt. Rītos labprāt paguļu ilgāk, taču ja nepieciešams, man nav problēmu pielāgoties jebkuram dienas ritmam.

Pieredze darbā ar bērniem:
Par aukli strādāju apmēram 2 gadus.
1/2 gadu strādāju integrācijas centrā "Pietura Bērniem" par aukli.
Šobrīd, jau, apmēram, gadu un divus mēnešus strādāju par aukli ģimenē, kurā aug divi puikas (5 gadi, 1 gads un 10 mēn.).
Jaunus draugus gribēšu satikt sākot no š.g jūlija, taču ar prieku iepazīšos jau ātrāk, kādā nedēļas nogalē vai darbadienu vakarpusē.
Ar bērniem esmu bijusi kopā visu laiku, arī, pirms sāku strādāt par aukli. Esmu augusi kopā un auklējusi vairākus radinieku bērnus, sākot jau no zīdaiņa vecuma. Ar divus gadus vecu bērnu esmu pavadījusi kopā līdz pat nedēļai, vecāku ceļojumu laikā.

Atsauksmes:
Atsauksmes redzamas tikai VIP lietotājiem!

Izglītība:
Vispārējā vidējā izglītība
+ esmu ieguvusi apliecību par profesionālās pilnveides izglītību, kursā "Bērnu aprūpes pamati"

Brīvā laika pavadīšanas veidi (Hobiji):
Labprāt apmeklēju kino, teātri, koncertus. Lasu grāmatas, braucu ar riteni. Konkrētu hobiju man nav, taču ja ir vairāk brīva laika, mans hobijs ir bērni - ļoti labprāt pavadu laiku kopā ar radu bērniem, kopā dodoties uz kino, sportojot, spēlējot galda spēles uc.

Kāpēc gribu strādāt par aukli:
Tāpēc, ka par aukli strādāju jau šobrīd un tas man sagādā ļoti lielu prieku un padodas daudz labāk nekā citi "darbi", līdz šim.

Var strādāt: Pilnu darba dienu nedēļu
Smēķē:
Var strādāt ģimenē kurā ir mājdzīvnieki:
Pirmās palīdzības sertifikāts: Ir
Autovadītāja apliecība: Nav
Var gatavot ēst:
Var uzkopt māju:
Pieejams/-a jebkurā laikā (24/7):

Kontakti

Kontakti redzami tikai VIP lietotājiem!

Pēdējo reizi manīts: 2015-06-12
Status: Šobrīd darbu nemeklēju