Aukles profils



Vārds: Baiba
Uzvārds: Redzams tikai VIP lietotājiem!
Dzimums: Sieviete
Vecums: 33
Dzimtā valoda:
Ir reģistrējusies auklīšu reģistrā!

Vieta

Pilsēta/Rajons: Rīga
Vieta precīzāk: Centrs, Mārupe- Vecozolu nami, Zemturu nami, Māras ciems, Mārupes dome. Sākot ar septembra mēnesi uz pilnu slodzi (augustā pusslodze )

Atalgojums

Vēlamā maksa par stundu: 3.5 Eur

Apraksts

Par sevi:
Esmu 23 gadus jauna sertificēta auklīte. Par auklīti sāku strādāt, ļoti agri, pirms 10 gadiem. Pirmie gadi bija vairāk uz pusslodzi vai neregulāri paralēli skolai, vakaros, brīvdienās un skolas brīvlaikos. Pēdējos 4 gadus strādāju ar bērniem uz pilnu slodzi, pārsvarā privāti ģimenēs, kur auklēju 1-2 bērnus. Taču esmu strādājusi arī mājas bērnu dārzā, kur man tika uzticēti vienlaikus 5 bērni, kā arī privātajā bērnu dārzā "Mazulītis Rū".

Pieredze darbā ar bērniem:
Atbilstoši bērna vecumam un attīstībai, kopā ar bērnu ik dienas mēs iepazīstam plašo pasauli, spēlējot dažādas attīstošas spēles, rotaļas. Taisām dažādus rokadarbus, kā arī veicam vieglus un ne tik vieglus uzdevumus. Mācamies ēst, galda kultūru, apmeklēt podiņu. Mācamies apkopt sevi ( mazgāt rokas, zobus u.t.t.)Kā arī mācamies dažādus mājas darbus (piem. mazgāt traukus, slaucīt gridu, mazgāt logus). Darbojos ļoti daudz ar montesori materiāliem.Iepazīstam dabu, pētam kukaiņus, putnus, augus (arī paši stādam puķes vai garšaugus podiņos). Kā arī saskaņojot ar vecākiem apmeklējam sabiedriskos pasākumus bērniem, apmeklējam muzejus, kino , braucam uz zoo dārzu, Jūrmalu.

Brīvā laika pavadīšanas veidi (Hobiji):
Tākā man mīļais auklējamais šogad ar augusta mēnesi uzsāk bērnu dārza gaitas, jau laicīgi vēlos atrast jauku ģimeni, kura meklē savam mazajam atbildīgu un mīļu auklīti. Augusta mēnesi man būs brīvi rīti, kamēr mazais pieradīs pie jauna dienas režīma, tāpēc augusta mēnesī es labrprāt iepazītu tuvāk jauno auklējamo bērniņu uz pusslodzi no rīta puses un lai ar septmbra mēnesi vēcāki bez rūpēm varētu doties uz darbu.
Ja bērniņš ir sasniedzis 1,6 mēn ir iespēja saņemt valsts un pašvaldības līdzfinansējumu.


Īpašie talanti:
Neuzskatu ka man būtu īpaši talanti, bet kā plusu uzskatu ka esmu stingra un prasīga auklīte, bet tai pašā laikā neko neuzpiežu un esmu ļoti mīļa. Spēju adekvāti reāģēt ārkātas situācijas.

Kāpēc gribu strādāt par aukli:
Strādāt par auklīti, tas ir mans sirdsdarbs. Tas ir tas darbs, kur es varu sniegt kādam beznosacījuma mīlestību un rūpes un saņemt atpakaļ pat dubultā :) Personīgi es sevi neredzu nevienā citā darba vietā, lai gan ir arī citas lietas ko man patīk darīt, bet vislielāko prieku man dod auklītes darbs. Būt par auklīti man nav tikai peļņa, būt par auklīti man sagādā lielu prieku, laimi, smieklus ik dienas, neatkarīgi no tā vai man ir labs vai slikts garastāvoklis. Es neredzu nevienu citu darba vietu, kur es varētu strādāt un redzēt tādus darba augļus, kādus es redzu ik dienas strādājot ar bērniem.

Var strādāt: Pilnu darba dienu nedēļu
Smēķē:
Var strādāt ģimenē kurā ir mājdzīvnieki:
Pirmās palīdzības sertifikāts: Ir
Autovadītāja apliecība: Ir
Var gatavot ēst:
Var uzkopt māju:
Pieejams/-a jebkurā laikā (24/7):

Kontakti

Kontakti redzami tikai VIP lietotājiem!

Pēdējo reizi manīts: 2016-03-13
Status: Šobrīd darbu nemeklēju