Aukles profils



Vārds: Elizabete
Uzvārds: Redzams tikai VIP lietotājiem!
Dzimums: Sieviete
Vecums: 29
Dzimtā valoda:

Vieta

Pilsēta/Rajons: Rīga
Vieta precīzāk: Centrs,Teika, Purvciems, Mežciems, Mežaparks, Sarkandaugava, Pārdaugava, Klusasi centrs 2-3 eiro stundā!

Apraksts

Par sevi:
Esmu ar augstu atbildības sajūtu , atvērta, komunikabla,daudzpusīga un organizēta. Ātri rīkojos stresa situācijās, neapjūku. Šobrīd mācos Rīgas Tālmācības vidusskolas 12. klasē, un tā kā mācības notiek ar interneta starpniecību, tad brīvo laiku varu atvēlēt, pieskatot Jūsu bērniņu. Esmu bez kaitīgiem ieradumiem, ne tikai patīk bērni, bet arī dzīvnieki, kuriem arī spētu veltīt savu uzmanību, ja tas nepieciešams.

Pieredze darbā ar bērniem:
Pieredzē darbā ar bērniem man nav liela, taču uzskatu, ka esmu pietiekami atbildīga un spējīga, lai to paveiktu. Nopietni esmu auklējusi 2 mēnešus vecu bērniņu-meitenīti. Ik pa laikam radinieku bērnus vecumā no 1-6 gadiem. Iemaņas darbā ar bērniem man ir, taču sertificēta aukle neesmu. Esmu apmeklējusi dažādus kursus par bērniņu kopšanu un audzināšanu. gājusi līdzi uz dažādiem kursiem par bērniņu kopšanu un audzināšanu.

Atsauksmes:
Atsauksmes redzamas tikai VIP lietotājiem!

Brīvā laika pavadīšanas veidi (Hobiji):
Brīvo laiku labprātāk pavadu pastaigājoties svaigā gaisā, fotografējot. Reizi gadā aizceļojot kaut kur plašajā pasaulē , lai iepazītu jaunu kultūru un tās paražas. Tā kā esmu kaislīga gatavotāja, meklēju dažādas receptes konditorijas izstrādājumiem, lai tos pagatavotu mājās un ienestu kādu saldu mirkli cilvēku dzīvēs. Brīvā laika pavadīšana manā dzīvē ir arī bērnu pieskatīšana, jo uzskatu, ka tas nav jāuztver kā smags darbs, bet gan lieliska iespēja iepazīt mazu, jaunu cilvēciņu un palīdzēt viņam iepazīt pasauli.

Kāpēc gribu strādāt par aukli:
Vissbiežāk redzētā atbilde šim jautājumam būtu- man patīk bērni. Bet zem tā slēpjas daudz kas cits. Ja spēju bērniņam likt pasmaidīt, tad diena ir izdevusies un tas nozīmē, ka lieku bērniņam justies labi. Lai gan esmu tik pat kā pieaugušais, manī tomēr vēl mīt mazliet bērns un ,manuprāt, tas nav mazsvarīgi ,lai spētu saprasties ar bērnu. Katram bērnam ir sava pasaule un tajā jāspēj iejusties pēc iespējas dabiskāk. Tādēļ spējot atvērt konkrētajās situācijās sevī bērnu, ir iespējams iemacīt mazajam ķiparam daudz jauna par to pasauli ,kas viņam vēl neiepazīta. Tas arī ir iemesls ,kāpēc vēlos strādāt par aukli- gribu redzēt bērnu smaidam un būt viena no tiem cilvēkiem, kuri parāda un iemāca kaut ko labu no šīs plašās pasaules.

Var strādāt: Pilnu darba dienu nedēļu
Smēķē:
Var strādāt ģimenē kurā ir mājdzīvnieki:
Pirmās palīdzības sertifikāts: Ir
Autovadītāja apliecība: Ir
Var gatavot ēst:
Var uzkopt māju:
Pieejams/-a jebkurā laikā (24/7):

Kontakti

Kontakti redzami tikai VIP lietotājiem!

Pēdējo reizi manīts: 2014-04-24
Status: Šobrīd darbu nemeklēju